Palkitut

72 000 euron Einarin Palkinto jaettiin ansioituneille metsäkoneyrittäjille.

Einarin Palkinto, 72 000 euroa, jaettiin neljän ansioituneen koneyrittäjän kesken. Palkinnot myönnettiin seuraaville henkilöille ansioista metsäkoneurakoitsijana: Pihtiputaalaisen Keijo Mikkosen, Metsäkolmio Oy:n hallituksen puheenjohtajan ja perustajan, yrittäminen on laajentunut vuosien saatossa metsäkoneurakoinnista laajaksi metsäklusterin eri sektoreita käsittäväksi yritysverkostoksi. Hän on ennakkoluulottomasti kehittänyt osaamistaan metsäalalla ja soveltanut uusia työtapoja vieden nopeasti alan uudet virtaukset yritystensä toimintaan. Mikkonen on osallistunut aktiivisesti myös mm. Koneyrittäjäliiton toimintaan sekä muihin luottamustoimiin metsä- ja yritystoiminnassa.

Leppävirtalainen Kohmansalon Metsäkuljetus Oy:n toimitusjohtaja Paavo Hiltunen on kehittänyt järkevästi yritystoimintaansa ja motivoinut henkilökuntansa laadukkaisiin työsuorituksiin. Hiltunen on aktiivisesti osallistunut konevalmistajan kanssa tuotteiden kehittämiseen sekä kehittänyt itse puunkorjuun apuvälineitä. Hiltunen toimii myös erilaisissa hankkeissa yrittäjätoiminnan kehittämiseksi ja on vuodesta 1996 ollut mukana apteerauksen kehittämisessä ja testauksessa. Hiltunen osallistuu aktiivisesti mm. Koneyrittäjäliiton toimintaan ja kunnallisiin luottamustoimiin.

Suomussalmelaisen Timo Juntusen yritys Veljekset Juntunen Ay toimii metsäalalla laajapohjaisesti ja yrityksen toiminta on ollut poikkeuksellisen laadukasta. Kajaanin puunkorjuupiirien korjuun laatumaksutavan seurannassa yritys on saavuttanut poikkeuksetta kärkipään tulokset. Vuosina 2006 ja 2007 yritys on valittu piirin laadukkaimmaksi puunkorjuuyritykseksi.

Sotkamolaisen toimitusjohtaja Martti Sirviön yritys Martti Sirviö Oy on laajentanut ja kehittänyt yritystoimintaansa järkevästi toimien ajanmukaisella puunkorjuukalustolla. Hyvämaineinen yritys tunnetaan luotettavana ja laadukkaan työn tekijänä. Yritys on kerännyt kiitosta työn jäljestään myös metsänomistajilta.

 

 

Takaisin otsikoihin »